Plano Grill 1 L

Valmistaja: Plano

5,07  (ALV 25.5%: 6,36 )

Pakkauskoko:

Tuotetunnus (SKU): 091333 Osastot: Grillin ja uunin puhdistus, Keittiö

Kuvaus

Ominaisuudet: Plano Grill on voimakkaasti emäksinen puhdistusaine. Biologisesti hajoavat pinta-aktiiviset aineet yhdessä emäksen kanssa poistavat tehokkaasti nokea, rasvaa, palanutta likaa ja hiiltyneitä paistojäänteitä. Hyvät kosteuttavat ominaisuudet nopeuttavat lian irtoamista. Huomio!! Ei sovi käytettäväksi alumiinisiin, kevytmetallisiin, emaliym. materiaaleihin, jotka ovat herkkiä emäksisyydelle. Ei sovi käytettäväksi itsepuhdistuvissa grilliuuneissa. Mahdollisten ärsytysoireiden välttämiseksi sumutettaessa on oltava varovainen.

Käyttöalue: Plano Grillä käytetään suurkeittiöissä grillien ja uunien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pintojen puhdistamiseen.

Pesuliuoksen konsentraatio: Puhdistusainetta käytetään tiivisteenä. Rasvakeittimen puhdistus: 1 dl/1l vettä

Käyttöohje: Ainetta sumutetaan laimentamattomana jäähtyneelle pinnalle (maks. +50 °C) ja annetaan vaikuttaa 5–15 minuuttia. Pinnoilla, jotka ovat kylmiä tai joilla on erityisen pinttynyttä likaa, vaikutusaika on 30 min. Hangataan hankaussienellä tai harjalla. Huuhdellaan huolellisesti vedellä ja kuivataan tai annetaan kuivua. Tuotetta sumutettaessa käytettävä henkilönsuojaimia. Mahdollisuuden mukaan käytettävä vaahto-sumutinta. Myös sumutin on suositeltavaa huuhdella vedellä käytön jälkeen.

Rasvakeittimen puhdistaminen: rasvakeitin täytetään 10 %:sella (1 dl/1l vettä) Plano Grill – liuoksella ja annetaan kiehua 10–15 minuuttia. Jäähtymisen ja nesteen poistamisen jälkeen seinämiltä hangataan lika irti harjalla. Huuhdellaan pari kertaa kuumalla vedellä ja annetaan kuivua.

Valmistaja Plano
Grillin ja uuninpuhdistus Käsin suoritettava uuninpuhdistus