Myynti- ja toimitusehdot

Hinnat: ALV 0%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Surmet Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimitusmaksu: 15,00€

Toimitusaika: 3 - 5 arkipäivää

Maksuehto: 14pv netto. Viivästyneestä suorituksesta Surmet Oy perii korkolain mukaises viivästyskoron.

Vastuunrajaus: Surmet Oy ei korvaa viivästyneen tai virheellisen toimituksen taikka vahingoittuneiden tuotteiden käsittelystä tai selvittelystä asiakkaalle aiheutuneita kustannuksia tai vahinkoja. Surmet Oy ei myöskään korvaa asiakkaalle aiheutuneita välillisiä tai epäsuoria kustannuksia tai vahinkoja.

Tavaran vastaanotto: Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Mahdolliset puutteet ja rikkoontumiset on merkittävä rahtikirjaan ennen sen allekirjoitusta. Lisäksi virheellisestä toimituksesta on tehtävä viipymättä ilmoitus tavaran lähettäjälle. Allekirjoitettu rahtikirja ilman puute- tai vauriomerkintöjä merkitsee toimituksen hyväksymistä.

Palautus: Kaikista palautuksista on etukäteen sovittava Surmet Oy:n edustajan / tilauskeskuksen kanssa. Tavaroiden palautukset hyväksytään vain, jos toimitus ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on virheellinen. Tällöin Surmet Oy maksaa palautusrahdin. Muusta syystä palautettavien tavaroiden tulee olla sellaisessa kunnossa, että niiden myynti edelleen on mahdollista. Asiakkaan tilausvirheistä johtuvissa palautuksissa asiakas maksaa rahdin.