Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaaksi liittymien on helppoa, nopeaa ja kannattavaa! Sopimusasiakkaana saat palvelustamme oman verkkokauppanäkymän, josta sopimustuotteet löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Sinulla on myös mahdollisuus rajata tuotenäkymää tarpeittesi mukaan, jolloin ostot voidaan ohjata tehokkaasti vain tiettyihin tuotteisiin. Sopimusasiakkaana jokainen yksikkö pystyy tarkastelemaan tilauksiaan jälkikäteen tilaushistoriasta. Mikäli sinulla on useampia yksiköitä ja useammalla henkilöllä on oikeudet tehdä tilauksia, voidaan kaikille yksikölle luoda useampia tunnuksia. Sopimusasiakkuus ei sido sinua mihinkään.

Tarjoamme mielellämme järjestelmän käyttöönotosta puhelinkonsultaatiota tai voimme myös järjestää koulutuksen yksiköllesi veloituksetta.

Sopimusasiakkaana saat

Asiakaskohtaiset sopimushinnat

Tarjoamme sopimushinnat asiakaskohtaisesti tarvitsemistasi tuotteista. Ostosten keskittäminen meille tuo säästöä!

Nopean toimituksen

Toimitamme varastotuotteet sinulle 1-3 päivässä paikan päälle! Lisäksi saat toimituksen rahtivapaana, kun ostoksesi ylittävät 450 €.

Laajan valikoiman

Yli 4000:n tuotteen valikoimastamme löydät kaiken mitä tarvitset. Voit myös tarvittaessa rajata tuotenäkymää tarpeittesi mukaan.