Laatupolitiikka

Surmet-konserni on vuodesta 1992 toiminut siivous-, puhtaus-, ja hygieniatuotteiden erikoistukkuliike. Tukkuliiketoiminnan lisäksi yrityksellä on omaa tuotevalmistusta ja maahantuontia sekä sairaalatarvikkeiden myyntiä.

Surmet Oy haluaa olla luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa tiedostaen, että vain luottamus mahdollistaa tavoitteen.

Surmet Oy on lojaali yhteistyökumppani niin päämiesten, asiakkaiden kuin kuluttajienkin suuntaan. Korostamme pitkäjänteistä yhteistyötä arvostamalla toimintaperiaatteitamme.

Jokaisen yrityksessä työskentelevän henkilön keskeisenä tehtävänä on asiakkaiden saumaton palvelu niin myynnissä, tilausten vastaanotossa ja keräämisessä, kuljetuksessa, laskutuksessa kuin palvelun varmistamisessa.

Toiminnan, tuotteiden ja palvelun laadun varmistamiseksi koko henkilökunta on sitoutunut huolehtimaan toimintajärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta.

Toimitusjohtajalla on vastuu laatupolitiikan toteutumista ja hän vastaa myös siitä, että laatupolitiikka on yhteensopiva yrityksen strategian ja toimintaympäristön kanssa.

Laatupolitiikan toteutumista ja muutostarpeita seurataan johdon katselmuksessa ja muutoksista viestitetään koko organisaatiota.