Maximi HERA Plus höyrypuhdistin

Valmistaja: Numatic

2200,00  (ALV 24%: 2728,00 )

Maximi HERA Plus on pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin.

Pakkauskoko:

Tuotetunnus (SKU): 51.HERPLUS Osasto: Muut siivouskoneet

Kuvaus

Maksimaalista tehokkuutta minimikoossa.

Maxima HERA plus 6 bar on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin, jonka 6 baarin höyrypaine sekä säädettävä imutoiminto mahdollistavat lian irroittamisen erittäin tehokkaasti. Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille. HERA plus 6 bar on ammattilaisen valinta haasteelliseen puhdistamiseen.

Miksi höyrypuhdistin?

Höyry toimii erittäin tehokkaana puhdistusmenetelmänä. Se poistaa tahrojen jäämät, kuten purukumin, lian, rasvan ja homeet. Lisäksi epätoivotuista hajuista päästään eroon, kuten hiestä tai virtsasta. Höyryn korkea lämpötila desinfioi pinnat.

Se on oikea valinta esimerkiksi hoitolaitoksiin, uimahalleihin, ravintoloihin, leipomoihin, elintarvikkeiden käsittelypaikkoihin, kuntosaleihin, liikuntahalleihin, talleihin sekä muihin eläinsuojiin. Höyry sopii allergikoille, sillä kemikaaleja ei tarvita ja kuumuus tappaa pölypunkit.

Höyry tunkeutuu pieniin, kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin sekä uriin esimerkiksi liukastumista estävissä lattioissa, saranoissa ja pyörätuoleissa. Höyryn avulla voi puhdistaa yhtä hyvin tekstiilimattoja, huonekaluja, kaakeleita, laattoja, parkettilattioita, metallia, sementtiä sekä autoja ulko- ja sisäpuolelta.

Maxima malleihin on saatava lisävarusteena:

  • Silitysrauta
  • Höyrymoppi-varustesarja
  • Pölynimurointi-varustesarja
  • Harjaava mattosuulake höyryllä (leveys 15cm)

Merkki Maxima

Puhdas vesi 1 L

Likavesi 5.5 L

Paine 6 bar

Mitat 370 x 300 x 410 mm

Imumoottori 1800-2000 W

Moottorin teho 1600 W

Takuu 1 vuotta


KÄYTTÖOHJEET.PDF

KATSO VIDEO

Valmistaja Numatic
Polynimurit (tyyppi) Höyrypuhdistin