Rekola Reflex -kuivain

Valmistaja: Rekola

23,00  (ALV 24%: 28,52 )

Hyvä siivousteho

Pakkauskoko:

Tuotetunnus (SKU): 16-0010/2 Osasto: Teräväkuivaimet

Kuvaus

Rekola Reflex -kuivaimessa on erityinen patentoitu mekanismi, jonka avulla pyyhe on helppo asettaa ja se myös pysyy kuivaimessa sitä käytettäessä. Siivousteho on parhaimmillaan, kun kuivainta siirretään pyyhkeen päällä, jolloin pyyhkeen koko ala tulee tehokkaasti käytetyksi. Menetelmässä on myös se etu, että kuivaimen takana oleva puhdas osa pyyhkeestä koskettaa vain puhtaita pintoja. Kuivaimen patentoitu lukitusmekanismi pitää pyyhkeen tiukasti välineessä ja näin ollen mahdollistaa myös pyyhkeen molempien puolien käytön.

MISSÄ:

Kaikki kovapintaiset lattiat. Soveltuu käytettäväksi terveydenhuollossa, päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa, julkisissa rakennuksissa, elintarviketeollisuudessa ja muissa ammattitason siivousta vaativissa kohteissa.

MITEN:

Käytetään yhdessä Rekola Reflex UMF, MF / UMF, Abrasive Soft ja AquaPlus -pyyhkeiden kanssa. Joutsenmerkitty * tähän tarkoitukseen (* paitsi AquaPlus).

Rekola Reflex -kuivaimen suositeltava moppaustapa on S-moppaus. Käyttövalmis pyyhe asetetaan kuivaimeen siten, että pyyhettä on kuivaimen takana vapaana. Näin ollen mopatessa lika keräytyy kuivaimen eteen ja jättää kuivaimen takana olevan pyyhkeen puhtaaksi. Kun puhdistusreuna on likainen, nosta kuivainta 1-2 cm taaksepäin uuden puhdistusreunan saamiseksi. Toista tämä toimenpide tarpeen mukaan. Kun pyyhkeen toinen puoli on täysin hyödynnetty, nosta kuivainta ja käännä näin saat toisen puolen pyyhkeestä käyttöön.

Aseta ja poista pyyhe kuivaimesta

ERGONOMIA:

Terävän TPR -terän ja korkealaatuisten tekstiilikuitujen tehokas yhdistelmä mahdollistaa siivouksen kevyesti, ilman suurta kuivaimeen kohdistettavaa painetta.

PUHDISTUS:

Suosittelemme, että Reflex-kuivain puhdistetaan käytön jälkeen ja ennen sen säilyttämistä.

Jos käytät deko-pesukonetta, varmista, että TPR -terä on ylöspäin eikä lepää metalliristikkoon.

HÄVITTÄMINEN:

Rekola Reflex -kuivain on valmistettu puhtaasti synteettisistä materiaaleista. Tuote voidaan kierrättää tai korkean energia-arvon ja nollapäästöjen vuoksi tuote voidaan myös turvallisesti hävittää energiajakeena.

KOMPONENTIT

16-0010

Runko ja kansi ABS:stä; kääntyvä nivel ja lukko PA; Lukkopesä PP

16-00102

PP-rakenne ja TPR-runko, PA-nasta. Saatavana korvaavana sarjana.

16-00103

PP-rakenne ja segmentoitu TPR-runko, PA-nasta. Saatavana korvaavana sarjana.

USEITA TOIMINTOJA:

Ilman pyyhettä kuivainta voidaan käyttää harjana.

USEAT PINNAT:

Lattiat, seinät, katot

VÄRIKOODATUT ALUEET:

Värikoodatuille alueille on saatavissa sarja värillisiä kierreholkkeja 13-0110012.

TAKUU

Valmistajan takuu 1 vuosi.

Valmistaja Rekola