Swep Duo MicroTech

Valmistaja: Vileda

Alk. 37,36  alv. 0%

Swep Duo MicroTech sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin.

Tuotekoodi Tuotenimi Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Hinta (alv 24%) Määrä
143823Swep Duo MicroTech 75cm

51,72 64,13 
143820Swep Duo MicroTech 35cm

37,36 46,33 
Tuotetunnus (SKU): 143820.1 Osasto: Mopit

Kuvaus

Mikrokuitumoppi parhaalla puhdistusteholla

Joutsenmerkitty Swep Duo MicroTech on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, joka liukuu kevyesti pinnalla ja puhdistaa tehokkaasti. Erittäin hyvä kemikaalien kesto. Värikoodausmahdollisuus vakiona.
Tekninen seloste: 100% polyesteri, tausta 100 % polypropyleeni

Tärkeimmät

Käyttöalue: Swep Duo MicroTech sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Se soveltuu myös käytettäväksi kaikissa menetelmissä: kuivana, nihkeänä, kosteana tai märkänä.

Käyttö: Käytetään Swep Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu kaikkiin menetelmiin ja kaikkiin käyttöympäristöihin. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.

Hyödyt asiakkaalle:

• Tehokkuus: Hyödyntämällä mopin molemmat puolet voidaan siivota enemmän neliöitä samassa ajassa yksipuolisiin moppeihin verrattuna. Samalla moppien tarve vähenee. Mikrokuitumoppi puhdistaa erittäin tehokkaasti, mikä vähentää kemikaalien tarvetta.

• Taloudellisuus: Kaksipuolisessa moppijärjestelmässä siivous on nopeampaa ja moppeja tarvitaan vähemmän. Näin ollen käyttökulut, alkuinvestointi ja moppien käsittelykulut käytössä ovat pienemmät.

• Ergonomia: Swep Duo MicroTech liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta.

 

Valmistaja Vileda
Mopit ominaisuudet 2 - puolinen